דלקת עיניים בלחמית- התייעצות דחופה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/11/2016 | 15:20 | מאת: עינת

שלום, בעקבות דלקת עיניים קיבלתי מרופא עיניים טיפול ארבע פעמים ביום בOFLOX. 1. תוך כמה ימים אני אמורה לראות שינוי? עברו כבר כמעט 3 ימים ועדיין העין נפוחה וכואבת 2. רשום שלא מתאים לנשים מניקות, אני מניקה פעם אחת ביום וגם זה רק לפינוק. האם חשוב להפסיק גם זאת או שהאזהרה היא לנשים המניקות הנקה מלאה? תודה עינת

מישה שלום רב, אין קשר כל שהוא בין לוירטה וגלאוקומה ואין חשש מנטילת התרופה במקרי גלאוקומה. לגבי אודם בעיניים אינני רואה כל בעייה לגבי המשך נטילת התרופה הנ"ל. בברכה,פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין