מספרים עולים ועולים...

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/10/2016 | 03:59 | מאת: דניאל

אני בת 37.משקפיים מגיל עשר.התחלתי ממספרים של 1.5- ו- 2.5- עין אחת עצלה. לפני כארבע שנים הגעתי כבר למספר של 3- בעין העצלה ו-4.5- בעין השנייה. מאז לידת בני הקטן לפני ארבע שנים המספרים שלי הגיעו ל 4- בעין העצלה ו8- בעין השנייה!!! גם הצילנדרים עולים במתינות. מה עושים??? למה המספרים שלי עולים ככה?איך עוצרים את זה? מה זה אומר? בהריון הייתה לי סוכרת הריונית קשה.כעת בצום סוכר נמוך.האם לבצע העמסת סוכר? ממש לחוצה מהנושא. אודה לתשובתכם מאוד

דניאל שלום רב, סכרת עלולה לגרום לשינויים בדרגת קוצר הראייה. כדאי לכן לעבור בדיקת העמסת סוכר. אם עליית המספרים היא טבעית ולא קשורה לסוכרת, אין כל טיפול שהוא עוצר עליית מספר משקפיים ולא ניתן למנוע שינויים אלו מדרגת קוצר אייה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין