גילגולי עיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/10/2016 | 12:17 | מאת: נטע

כשאני במתח נפשי או שסתם עושה משהו פיזי או חושבת על משהו עיניים שלי פשוט מתחילות להיתגלגל (נתפחו שרירים בעיניים) פשוט קשה להוריד עיניים למעטה..עולות למעלה פשוט.. קשה לעמוד על רגליים ודפיקות חזקות בלב ..מה אפשר לעשות? המליצו לי על דיקינט. לקחתי אותו וזה כמו סמים ..אני מאבדת זיכרון ומבולבלת וקשה לעצות עיניים

נטע שלום רב, אני ממליץ לך להתייעץ עם רופא המשפחה לגבי תרופה יעילה אחרת לטיפול במתח נפשי היות וכל התופעות הפיזיות שתארת כעולל בעיית העיניים, קשורות בהתקף של מתח נפשי לדעתי. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין