דמעות בעיניים במשך מספר חודשים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/10/2016 | 20:32 | מאת: סיגל

שלום רב. מזה מספר חודשים אני סובלת מדמעות בעיניים. בהתחלה זה היה רק בבוקר, אחר כך המשיך כמעט לאורך כל היום, והיום זה בעיקר בעין אחת. פשוט כל היום העין דומעת. מרוב ניגובים כל אזור העין אדום ונראה נפוח מעט. הלכתי לרופא עיניים, עשה לי בדיקה עם טיפות כחולות כאלו, אמר שאין דלקת ושאשים טיפות לדמעות. אבל זה לא עזר. קראתי קצת, חוששת בכלל להגיע למצב של ניתוח. מהלעשות? האם יש משהו לטפל בזה? האם יש רופא שמתמחה ואפשר להיבדק אצלו יותר ספציפית? אני גרה בצפון הארץ. תודה רבה.

סיגל שלום רב, אני ממליץ לך לבקשת הפנייה למרפאת דרכי דמעות ועפעפיים של אחד מהמרכזים הרפואיים בצפון, כגון רמב"ם כרמל וכו'.... היות וקיים חדש לסתימת מערכת ניקוז הדמעות במקרה שלך. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום בריאות העין