דלקת בעען

דיון מתוך פורום  בריאות העין

26/09/2016 | 23:58 | מאת: טל

היי.. הייתי אצל רופא עיניים לאחר שאמר שיש לי דלקת בעין הוא נתן לי טיפות אך עדין יש לי נפיחות בלחמית העין בצבע אדום צהוב...בגלל זה הלכתי לרופאת עיניים אחרת שאמרה שזה חלק מהפיגמנטציה של העין..האם זה הגיוני..כי זה קרה פתאום וזה קצת נפוח?

27/09/2016 | 17:41 | מאת: ד"ר ישי פאליק

טל שלום רב לעיתים לאחר דלקת נותרת נפיחות קלה שחולפת עם הזמן אם עוד מספר ימים הנפיחות תישאר תוכלי לשוב ולהבדק ולראות האם מדובר בממצא שהינו אכן חלק טבעי מהעין שלך שלעיתים עשוי להיות מעט מורם וצהבהב בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין