שאלה לגבי טפילים בזגוגית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/09/2016 | 18:57 | מאת: ס

אוקי אז לא הבנתי את התשובה ממש פעילות של המערכ תהחיסונית משמידה את הטפילים או תרופה ואיך ניתן לזהות טפילים חד תאיים שרואים במיקרוסקופ רק תודה לכל מענה.. שלום רב יש לי שאלה האם יכול להיות מצב שיכול להיות טפילים חד תאיים בזגוגית בעין תודה לכל מענה שלום רב יכולים להיות טפילים מסוגים שונים בזגוגית כמו גם פעילות של המערכת החיסונית בזגוגית כתוצאה מטפילים בברכה דר ישי פאליק

27/09/2016 | 16:43 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שלום רב טפילים חד פעמיים ניתן לאבחן באמצעות בדיקות דם (סרולוגיה) ובמקרים חריגים ע"י שאיבה של נוזל מחלל זגוגית העין. המערכת החיסונית משמידה טפילים ואת פעילותה ניתן לראות כהצטברות תאים בזגוגית שלרוב חולפת לאחר שמערכת החיסון משמידה את הטפילים או מתן אנטיביוטיקה מתאימה וטיפות סטרואידליות בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין