השתלת קרנית לפני הרבה שנים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/09/2016 | 08:12 | מאת: מיכל

שלום רב, אני בת 37 , בגיל 7 נפגעתי בעין שמאל ונשרטה לי הקרנית ,רק בגיל 15 עברתי השתלת קרנית אני לא רואה בעין זאת ויש לי פזילה וצניחה קלה של העפעף שמחמירה עם הזמן . לאחר בדיקה הופניתי להתאמת עדשה קשה אצל אופטמטריס הצליח להתאים לי עדשה מיני סקלרלית והגעתי לראייה 6/9 . האם זה טוב ? והאם הפזילה ואולי העפעף יוכלו להסתדר לבד ? תודה .

27/09/2016 | 16:48 | מאת: ד"ר ישי פאליק

מיכל שלום רב הראיה בסה"כ טובה ישנם מקרים בהם הפזילה משתפרת מעצמה אך הם נדירים מבחינת צניחת העפעף גם לגביה נדיר שיש שיפור משמעותי עצמוני. המומלץ להיוועץ ברופא עיניים מומחה פזילה ובמומחה לטיפול בעפעפיים אוקולופלסטיקאי בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין