ראיית הילה בלילה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/09/2016 | 12:26 | מאת: איריס

אני מרכיבה עדשות מגע רכות שנים רבות לאחרונה יש לי הילה סביב גופי אור בלילה רק בעין ימין שאני מסירה את העדשה זה עובר לאחר שעה ואני רואה שוב טוב רק עם משקפיים רציתי לדעת מה הסיבה להילה בעין ?

איריס שלום רב, יתכן שקיים צילנדר בעין ימין אשר אינו מתוקן ע"י עדשת המגע כי לעיתים לא מתקנים צילנדר ל1.25 בעדשות מגע. אם במשקפיים שלך קיים צילנדר בימין והן משפרות את ההילה כנראה שזו הסיבה. יש להתייעץ בכל מקרה עם אופטומטריסט ולעבור בדיקת עיניים יסודית גם אצל רופא עם הרחבת אישונים. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין