שימוש במשקפי שחייה לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/08/2016 | 23:33 | מאת: מרים

לפני כחודשיים עברתי ניתוח קטרקט. בביקורת ע"י המנתח הסתבר כי יש לי גם חור קטן ברשתית. את החור צרב הרופא בלייזר. לפני הניתוח וצריבת החור ברשתית שחיתי בבריכת שחייה והשתמשתי במשקפי שחייה. השאלה היא האם לאחר הפרוצדורות שתיארתי מותר להשתמש במשקפי שחייה שכידוע יוצרים ואקום בארובת העין? תודה מראש

29/08/2016 | 11:35 | מאת: ד"ר ישי פאליק

מרים שלום רב ההשלכות של שימוש במשקפיים היוצרות ואקום לאחר ניתוח קטרקט תלויות בניתוח הקטרקט עצמו ובמצב הפתחים שנוצרו בעין ועל כן אין להם תשובה אחת לכל המנותחים . את התשובה הנכונה עבורך תוכלי לקבל רק מרופא העיניים שניתח אותך או רופא העיניים המטפל התשובה נכונה גם לגבי החור ברשתית בברכה דר ישי פאליק

19/09/2016 | 13:49 | מאת: מרים

לדר ישי פאליק תודה על התשובה מרים

מנהלי פורום בריאות העין