עין אדומה דחוף !! מסב אי נוחות רבה וחותר לפתרון

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/09/2016 | 11:59 | מאת: אדי

ראשית : מה הפתרון הכי אפקטיבי ובעל השפעה לטווח ארוך ( שלא כמו טיפות עיניים אזולין) לעין אדומה עקב דלקת בלחמית שטופלה אך הותירה אותי עם עין אדומה כבר קרוב לחודשיים (!!) דבר המסב לי אי נוחות רבה ואני חותר ךפתרון בעניין ! - ( בזמנו בעת הדלקת טופלתי בטיפות אנטיביוטיות טוברקס בשילוב עם טיפות עיניים אנטיביוטיות סטרואידיות בשם מקסיטרול - מאז לא רק העין נותרה אדומה למדי גם יש לי שיבוש בראייה באותה עין בעיקר בעת מצמוץ על רקע לבן אני רואה נקודה זוהרת - האם יש לזה פתרון ?וזה אמור לחלוף מתישהו ??? יש לציין שיש לי קוצר ראייה מאד גבוה ( מס 20 על מס 16 ולפני 12 שנה עברתי הזרקת גז לאחר היפרדות רשתית

אדי שלום רב, הטיפולים היעילים ביותר ליובש הם תחליפי דמעות מסוג הילוקומוד או הילוג'ל והכנסת פקקים לצינורות הדמע. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין