בדיקת OCT - תקין, אבל.

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/09/2016 | 18:03 | מאת: חזי

תוצאות הOCT תקינות (והסיכום - "בדיקה תקינה בשתי העיניים") מלבד הערה עין ימין : signal strengh נמוך. RNFL גדר נורמה עם שחיקה בינונית ממוקדת נזלית. עין שמאל : שחיקה בינונית של RNFL ברביע נזלי. תור לרופא רק בעוד חודשיים. האם מדובר בממצאים מדאיגים ועליי לנסות להגיע לפני? תודה.

חזי שלום רב, יש לעבור בדיקת שדה ראייה ממוחשב מסוג 24-2 ובדיקת עצביי הראייה במנורת סדק ולחץ תוך עיני ואז להחליט האם ישנה בעייה רפואית. בברכה פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין