כאבים בעין שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/09/2016 | 20:38 | מאת: אילן

שלום רב בן 38 לפני כשנה קיבלתי התקף של acute neroritinitis בעין שמאל בחצי שנה האחרונה אני סובל מכאבים בדרגות שונות שהולכים ובאים בחלקו האחורי של העין ... הייתי בביקורת וכל הבדיקות יצאו תקינות אשמח לשמוע מה עלי לעשות כדי לטפל בבעיה המטרידה הזאת

08/09/2016 | 10:43 | מאת: ד"ר ישי פאליק

אילן שלום רב כפי שציינת זו בעיה עצבית מטרידה והכאב ודאי מסב לך אי נעימות רבה ישנם פתרונות בדרגות עוצמה משתנות ממשכחי כאבי מקומיים ועד התערבות כירורגית כולל הזרקת חומרים סביב העין וסביב העצב. פעולות אלו לרוב דרסטיות ומבוצעות בעיניים שאינן רואות אך כואבות מאד המומלץ הוא להיוועץ עם מומחה אובאיטיס ועם נוירולוג\רופא כאב בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין