דמעות צורבות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

31/08/2016 | 00:19 | מאת: יעקב

שלום בן 59, לאחרונה צורבות לי העיניים - צריבה היוצרת דמעות הגורמות גם הן לתחושת צריבה. התופעה קיימת לרוב באיזורים ממוזגים אך לא רק שם. האם הפירוש הוא שעלי להתחיל לשים טיפות נגד יובש בעיניים או שיש לבחון אפשרות לדלקת? תודה

08/09/2016 | 10:32 | מאת: ד"ר ישי פאליק

יעקב שלום רב הצריבה אותה אתה מתאר נגרמת ככה"נ מאידוי המרכיב המימי בדמעות בשל המיזוג או מצבים אחרים ועל כן מליחות הדמעות שנותרות עולה כיוון שריכוז המלח במעט הנוזל שנותר עולה ומכאן הצריבה בכל מקרה לשם אבחון יש להבדק ע"י רופא עיניים שיתאים טיפול בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין