פענוח בדיקת ראייה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/08/2016 | 15:25 | מאת: אלינור

שלום, רופא המשפחה שלי הפנה אותי לרופא עיניים עקב תלונותקלה רבות על כאבי ראש יש לציין שהייתי בשנה שעברה פעמיים בבדיקת עיניים שבה נאמר לי שאני צריכה משקפיים אחרי בדיקה עם טיפות ואילו האופטומטריסט אמר לי שאני רואה מצויין אני מצרפת את תוצאות הביקור אשמח לדעת מה עלי לעשות והאם על סמך זה אפשר לגשת ולהזמין משקפיים עין שמאל near j/ 2 עין ימין כנ"ל עין שמאל לחץ 13 mm-hg עין ימין לחץ 14 mm-hg עין שמאל התקשרות עצב c/d 0.3 עין ימין כנ"ל תודה

08/09/2016 | 10:25 | מאת: ד"ר ישי פאליק

אלינור שלום רב הבדיקה כפי שציטטת אינה מספקת לאופטומטריסט מידע רב לגבי התאמת המשקפיים האופטומטריסט עצמו יכול לבצע את בדיקת ההתאמה בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין