עין קטנה יותר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/08/2016 | 17:28 | מאת: יעל

לבת שלי היה ורטיגו שנמשך יותר משבוע ימים . שמנו לב שעין אחד שלה קטנה.. מה זה אומר? לפני כמה שנים היא חלתה בפציאליס. היא כל הזמן במתח נפשי תודה

08/09/2016 | 10:29 | מאת: ד"ר ישי פאליק

יעל שלום רב פציאליס יכול להשפיע על פעילות השרירים בצד הפגוע וכפועל יוצא לעיתים תגובה משנית בצד התקין על כן לעיתים קרובות לאחר פציאליס מפתח העפעפיים שונה ועין אחת נראת קטנה מהשניה בכל מקרה יש לפנות לרופא המשפחה ולשקול בדיקת רופא עיניים ונוירולוג בברכה דר ישי פאליק

16/06/2017 | 23:10 | מאת: טיפול

יש ניתוח או אלטרנטיבה אחרת שיכולים לעזור?

מנהלי פורום בריאות העין