עין אחת קטנה יותר מהעין השנייה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/08/2016 | 17:05 | מאת: שרית

שלום רב! בת 46 תת פעילות בלוטת התריס מטופלת באלטרוקסין. איני מרכיבה משקפיים. פעמיים קרה לי כי קמתי בבוקר ועין אחת הייתה יותר קטנה מהשנייה. מאוד נלחצתי אך לאחר מס' שעות זה חלף. ממה לדעתך זה נובע ומה אפשר לעשות? תודה מראש

29/08/2016 | 11:38 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שרית שלום רב התופעה יכולה להיות קשורה לבלוטת התריס ויכולה לנבוע מצניחת עפעפיים. בכל מקרה המומלץ לגשת לבדיקה קלינית מקיפה כולל מנח עפעפיים ובלט עין אצל רופא העיניים המטפל בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין