מיגרנה של העין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/08/2016 | 18:41 | מאת: בת

בת 31. סובלת מאאורה בעין התדירות אינה קבועה יכול להיות פעם בכמה חודשים או פעמיים בשבוע.ביצעתי בדיקות עיניים נרחבות וכן בדיקת שדה ראיה. רופאת משפחה בדקה אותי בדיקה נוירולגית כללית. כל הבדיקות תקינות. הרופאה אמרה שזה שזה סוג של מיגרנה וזה די שכיח ולא רואה צורך בבדיקות נוספות. בזמן האחרון שמתי לב שיש לי מידי פעם תחושה סביב העין כאילו היא קצת רדומה או חוסר תחושה אבל ברמה מאד מאד חלשה זה בדכ מוקל ע"י משכך כאבים כמו אקמול וכו. האם זה מתאים למיגרנה של העין? להתעקש על בדיקות מעמיקות? תודה

29/08/2016 | 11:27 | מאת: ד"ר ישי פאליק

בת שלום רב מיגרנה של העין היא בעצם פעילות מסויימת במרכזי הראיה במח הגורמת לתופעת האאורה אותה את מתארת. ועל הסבירות שיש קשר לתחושת הנימול סביב העין נמוכה בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין