הסרת עין עם פטיזיס?...............................

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/08/2016 | 20:17 | מאת: שי

אני נולדתי עם עין עיוורת שאם הזמן עברה תהליך של פטיזיס ומה שאני שמעתי שרצוי מאוד להסיר עין כזו מכיוון שעלול להתפתח בעין הבריאה זיהום שנקרא sympathetic opthalmia, האם זה נכון? כי אני הבנתי שזה מאוד נדיר? תודה

29/08/2016 | 11:45 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שי שלום רב עין עם פטיזיס עלולה לגרום לתופעה שתארת בה העין השניה מותקפת ע"י מערכת החיסון לרוב המדובר על פטיזיס מסיבה של פציעה חודרת לעין אך גם סיבות אחרות עלולות להביא לתופעה. המומלץ להיוועץ עם רופא עיניים מומחה אובאיטיס שזה מקצועו ויוכל לתת לך המלצה התפורה על פי מצבך הקליני בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין