נטילת טיפות אזרגה בגלקומה זוית סגורה וקטרקט

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/08/2016 | 10:49 | מאת: חני

בוקר טוב, אימי נוטלת טיפות אזרגה בעין אחת פעמיים ביום (+ שתי סוגי טיפות נוספות באותה העין) . לעין יש גלקומה בזוית סגורה וגם קטרקט. האם מומלץ ליטול את טיפות האזרגה (חומר פעיל טימולול) בזוית סגורה?. תודה רבה, חני

29/08/2016 | 11:53 | מאת: ד"ר ישי פאליק

חני שלום רב המלצות לטיפול תרופתי יכולות להינתן רק ע"י הרופא הבודק לאחר ששיקלל את כל הנתונים הנוגעים למצב העין. לא מומלץ לשנות טיפול בכל דרך אחרת כיוון שגלאוקומה סגורת זוית הינה מצב התקפי וחשוב לדעת מה המצב המדוייק עת קובעים טיפול בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין