מיליוני נקודות - רעש סטטי בראייה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/08/2016 | 21:18 | מאת: יוסי

שלום רב, אני סובל זמן רב (שנים) מסוג של מסך סטטי המורכב ממיליוני נקודות - דדכו אני רואה את העולם 24/7. בקישור הבא (תמונה זזה) אפשר לראות המחשה של התופעה : http://bit.ly/2byY7tu אצלי המסך הסטטי יותר שקוף ופחות מפריע, אבל זה הקונספט. מעבר לזה יש לי צפצוף קבוע באוזניים. ממה שחקרתי בחו"ל, הסימפטופים מתאימים לתופעה לא נפוצה בשם visual snow . חשוב לציין שאלו לא floaters בשום אופן. עברתי בדיקות עיניים עם אישונים מורחבים, OCT ושדה ראייה - הכל תקין. אילו כיוונים נוספים כדאי לבדוק? אשמח לשמוע הצעות. בנוסף, האם יש משמעות לביצוע MRI עצב הראייה או שאין קשר? לא הצלחתי לקבל הפנייה מנוירולוג.

16/08/2016 | 16:54 | מאת: ד"ר ישי פאליק

יוסי שלום רב התופעה ממנה אתה סובל מצריכה בדיקת נוירואופתלמולוג שימליץ על בדיקות עזר לפי הדרוש בברכה דר' ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין