אדמומיות עם הפרשות במחלת קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/08/2016 | 17:21 | מאת: רינת

שלום אני בת 28, יש לי קרטוקונוס בשני העיניים בשמאל יותר והבוקר התעוררתי עם עין ימין אדמומית ועם הפרשות, נראה לי שזו דלקת, איזה טיפות עיניים אפשר לשים בעין שיש בה קרטוקונוס? גנטיל זה עוזר או פלרקס?

14/08/2016 | 10:37 | מאת: ד"ר ישי פאליק

רינת שלום רב ניתן להשתמש בכל סוגי הטיפות לטיפול בדלקת גם בעיניים עם קרטוקונוס. הנכון הוא לאבחן ראשית את מקור הדלקת (אלרגית, זיהומית ממקור חיידקי או ויראלי או מזהם שונה או ממקור חיסוני כגון תגובה לרעלן של חיידק) ולהתאים את הטיפול לגורם. במידה והרכבת עדשות מגע טרם התחלת הדלקת יש לפנות לרופא העיניים ללא דיחוי בשל הסיכון לזיהום בקרנית בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין