האם בטוח לקחת תרסיס לאף סטרונאז כשיש בעיות עיניים?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

12/08/2016 | 11:11 | מאת: אלון

שלום רופא אלרגיה רשם לי לקחת סטרונאז 3 פעמים ביום כל פעם 2 טיפות בכל נחיר יש לי קטרקט בעין . שדה ראיה ולחץ עין שלי תקין אבל הייתי במעקב גלאוקומה כיוון ש OCT שלי גבולי וכן הדיסקיות שלי הן 0.9.. רופא עיניים בסוף הכריע שאין לי גלאוקומה האם בטוח לקחת את הסטרונאז?

14/08/2016 | 10:45 | מאת: ד"ר ישי פאליק

אלון שלום רב הבאת סיבות לכך שטיפול בסטרואידים עלול להשפיע על מצב העיניים. לסטרואידים עלולה להיות השפעה הן על הקטרקט והן על הלחץ. יחד עם זאת טיפול מבוקר בסטרואיד חלש זה לטווח זמן קצר בפיקוח רופא האלרגיה ורופא העיניים יכול להיות אפשרי במידה ותקבל את אישורם ותימצא במעקב כפי שיורו. בברכה דר ישי פאליק

14/08/2016 | 19:07 | מאת: אלון שוב

קיבלתי גם זריקה כזאת. זה מסוכן לבעיה שלי של העניים?

מנהלי פורום בריאות העין