תחושה לא נעימה בעין שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/08/2016 | 01:35 | מאת: שחף

שלום אני לפני כשנה חויתי טראומה (טראומה גופנית) בעין והעין שלי היתה סגולה הגעתי לבית חולים עשו לי צילום בעין שנחבלתי אמרו לי שהכול בסדר ושמו לי טיפות בעיניים ואמרו לי שאני צריך לנוח לאחר שנה עד עכשיו אני מרגיש קלאקים בעין שמאל ואי נוחות בעין וקצת אי מיקוד מה ניתן לעשות

שחף שלום רב, תחושת הקלאקים שאתה מרגיש כולל אי נוחות ובעיית מיקוד קשורים כנראה לבעייה באחד מהשרירים האחראי על תנועות העיניים. ויתכן והשרבול של הגיד של אחד מהשרירים הנ"ל נפגע במידה זו או אחרת והתפתחה בו הצטלקות אשר מפריעה, והתפתחה בו הצטלקות אשר מפריעה לתפקוד השריר והגיד. יש לשקול ביצוע CT של ארובות העיניים והשרירים לאיתור הבעייה. בברכה, פרופ' קרמר ישראל.

מנהלי פורום בריאות העין