צריבה וגרד בעפעף עין שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/08/2016 | 16:11 | מאת: עין

התחלתי להרגיש תחושת צריבה וגרד בעפעף עין שמאל, וראיתי שהוא נפוח, נראה מעין עקיצה שהתנפחה, לאחר כמה זמן גם העפעף השני החל לגרד ולהתנפח התחושה בעור של העפעפעים היא של צריבה. במה יכול להיות מדובר, מה הטיפול?

14/08/2016 | 10:31 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שלום רב הסיבות לתופעה עשויות להיות מגוונות, אלרגיה וחסימה של בלוטות השומן בעפעפיים הינן רק 2 מהסיבות השכיחות המומלץ הוא לפנות לבדיקה יסודית ע"י רופא עיניים שיקבע את האבחנה ויתאים טיפול הולם בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין