גירוי בעין כבר זמן רב

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/08/2016 | 23:27 | מאת: אלחנן

שלום. אני בן 17 ולאחרונה יש לי גירוי בעין שגורם לי לגרד אותה המון, ובנוסף לכך מתי שאני לא מגרד אותה יש לי כאבים בה. הגירוי הוא בעין שמאל, ובעין שמאל יש לי גידול שהיה מאז שנולדתי אבל רופא אמר שכרגע אין צורך בלנתח אותו.

אלחנן שלום רב, לעיתים דלקת לחמית כרונית עלולה להיות קשורה בגידול בקצה העפעף מסוג פפילומה או מולוסקום. יש לשקול להסיר את הגידול בעפעף כי יתכן והוא בולט מקצה העפעף ומתנהג כגוף זר. בכל מקרה כדי לנסות לטפל בדלקת בתרופה מסוג זיילט ולעקוב אחריה ולהחליט מה לעשות עם הגידול בעפעף. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין