בצקת בעין לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/07/2016 | 15:47 | מאת: רות

שלום.האם התופעה הזו של הופעת בצקת בעין אחרי נתוח קטרקט היא שחיכה ? ומה יכולה להיות הסיבה אני כבר 3-4 חודשים עם המצב הזה מקבלת טיפול בטיפות ומשחה יש הטבה אך לא לגמרי.נאמר לי להמשיך עוד חודשיים בטיפול .האם תופעה זו יכולה להיות בלתי הפיכה ?ויכולה להשאיר נזק בעין בלתי הפיך? אשמח לקבל תשובות . תודה.

02/08/2016 | 11:23 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שלום רב רות לעיתים יש בצקת בקרנית או ברשתית בעקבות ניתוח קטרקט לעיתים העין מתאוששת מעצמה לעיתים נזקקת לטיפול ולעיתים לא מתאוששת ונדרש טיפול רפואי נוסף ממליץ מעקב רפואי צמוד והענות מלאה לטיפול בברכת רפואה שלמה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין