ים/בריכה בזמן דלקת עיניים ויראלית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/07/2016 | 07:41 | מאת: אלה

שלום אתמול הרופא שלי איבחן לי דלקת עיניים ויראלית מסוג אדנו ונתן לי טיפות לטיפול. האם בזמן הדלקת יש מניעה מלהיכנס לים/לבריכה? תודה רבה

שלום רב, יש להימנע במגע עם מים בתקופה בא הווירוס פעיל. זמן הפעילות שלו הינה חודש ימים. רק שהעיניים חוזרות להיות שקטות לחלוטין אפשר לחזות לרחצה בים ובריכה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

15/06/2023 | 21:21 | מאת: יובל

חדוש ימים?? בוא נוותר על עונת הרחצה… זמן בו העין תחת המצב הזה הוא בין שבוע לשבועיים אני חושב שחודש זו הגזמה

מנהלי פורום בריאות העין