תחושת אי נוחות בעין כבר שבועיים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/07/2016 | 13:33 | מאת: ליט

שלום רב! כבר שבועיים אני מרגישה תחושה של אי נוחות בעין שמאל , שמתי לב שבבקרים אני קמה שוטפת פנים ואז יש אודם בצד הימיני של העין "במשולש" ומטה , הכוונה ללחמית לדעתי , היא אדומה ...ותחושת אי נוחות בעין , שממשיכה לאורך היום ומציקה לי , כשפניתי לרופא עיניים לא ראתה עצם זר, ונתנה טיפות דטאמיצין , שלא עזר, ולאחר מכן מקסידקס, שלא עזר גם כן, אז עברתי לעוד חוות דעת של רופא שנתן טיפול של מקסידקס, אך עדיין התחושה של האי נוחות לא נעלמה ומטריד כבר שהעין לא חוזרת לעצמה , אשמח אם תוכלו לעזור לי.

19/07/2016 | 12:54 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שלום רב בלי לבצע בדיקה קלינית קשה להתרשם ממצב העין אך מתאורך ובמידה והגירוי המקומי ממשיך ממליץ לשוב ולהבדק ולשלול אבחנה של אפיסקלריטיס או סקלריטיס בברכת רפואה שלמה דר ישי פאליק

21/07/2016 | 14:56 | מאת: ליט

תודה על תשובתך , רציתי לומר לך ששמתי לב שבבקרים כאשר מתעוררת לאחר שטיפת הפנים זה בקורה ,בעין שמאל המשולש ומטה (לחמית) הופך לאדום והנימים הקרובים למקום גם הם , ואז מרגישה את תחושת אי הנוחות , שממשיכה להמשך היום אפילו אם האודם טיפה נעלם ונשאר מעט יש אי נוחות , אשמח לשמוע מה חושב על כך והאם זה עוזר לך לאבחן מה יש לעין. ובקשר לתשובתך לבדיקת סקרליטיס או אפיסקרליטיס , האם זו בדיקה פשוטה שכל רופא עיניים עושה או רק מומחה קרנית ?

מנהלי פורום בריאות העין