הפרעה בראיה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

20/07/2016 | 19:20 | מאת: רמי

שלום. בחודש האחרון שמתי לב שבעין שמאל אני רואה את כול הקווים עקומים . פניתי לרופא עיניים ועשו לי צלום רשתית f.a. לא התגלה שום דבר המעיד על הבעיה . הבעיה שכול שבוע אני מרגיש שהבעיה מחמירה יותר. מה אפשר עוד לבדוק ממה זה נובע? תודה.

שלום רב, ממליץ לעבור את הבדיקות הבאות בדיקה מקיפה אצל אופטומטריסט מוסמך, צילום OCT של העין וטופוגרפיה של הקרנית. עם כל הבדיקות האלה לגשת לרופא עיניים מומחה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין