בדיקת עיניים שעברתי בצבא

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/07/2016 | 21:51 | מאת: אורן

עברתי בדיקת עיניים בצבא שלאחריה הרופאה לא אמרה לי את התוצאות ופשוט שלחה אותי לביתי. לפני כמה ימים דיברתי עם מישהו שגילו לו מחלה כרונית ודי נכנסתי לפחד. זה התוצאה של הבדיקה: RE לחמית שקטה,קרנית שקופה,לשכה עמוקה, צלולה, אישון עגול,עדשה זכה,דיסקה עם גבול חד,CD 0.2,מקולה שמורה,רשתית צמודה, בשעה 6-7 lattice degenetation חור אטרופי עם היפרפיגמציה בגבולות של חור,operculom משוחרר LE לחמית שקטה ,קרנית שקופה, לשכה עמוקה,צלולה,אישון עגול,עדשה זכה,דיסקה עם גבול של חד, CD0.2 מקולה שמורה,רשתית צמודה, ברשתית היקפית תחתונה lattie degeneration עם חורים עם היפרפיגמטציה בגבולות,רשתית צמודה אבחנות- astigmastism Retinal disorder unspecified העתקתי מהדף שקיבלתי את האבחנה של הרופאה ו אני אשמח לפענוח כי אני לא מבין מילה תודה רבה.

19/07/2016 | 12:51 | מאת: ד"ר ישי פאליק

אורן שלום רב הבדיקה בסה"כ תקינה ברובה מלבד ממצאים ברשתית שנמצאים לרוב אצל אנשים עם קוצר ראיה גבוה לקבלת המשמעות הקלינית והמשך צורך במעקב או טיפול יש להבדק אצל מומחה רשתית בברכת רפואה שלמה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין