יובש בעיניים כתוצאה משימוש בשמן רוזמרין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/07/2016 | 08:41 | מאת: נירית

לפני יום מרחתי על כף היד שמן רוזמרין.וגם הרחתי את השמן.אחרי מספר שעות חשתי ביובש קיצוני בעיניים .האם ייתכן שזה מהשמן האתרי? פעם ראשונה אני משתמשת בשמן כזה.ולא מהלתי אותו עם שמן בסיס.את השמן שטפתי אחרי רבע שעה מהיד אבל כנראה שהייתה השפעה.האם ייתכן יובש מהשמן?

19/07/2016 | 12:47 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שלום רב נירית שמן אתרי עלול להשפיע על העיניים אם הוא בא במגע עם הדמעות באמצעות האדים שלו כפי שעלול היה להתרחש בעקבות ההרחה השפעה אמורה להיות חולפת אך אם לא חלפה כעבור מספר שעות או עד היום שלמחרת מומלצת בדיקת רופא עיניים בברכת רפואה שלמה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין