לא רואה טוב בעיניים עד שאני מוריד את הגבות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/07/2016 | 00:32 | מאת: גבריאל

אני רואה קצת לא טוב מספרים למשל יש משחק כדורגל אני לא רואה טוב את הזמן שנשאר אבל שאני מוריד את הגבות חזק אני רואה בבירור, זאת ממש בעיה? או שאפשר לפתור את זה דרך משחה או משהו? מה הסיבות שאני לא רואה טוב ואז שאני מוריד חזק את הגבות אני רואה טוב? תודה רבה!

12/07/2016 | 15:51 | מאת: ד"ר ישי פאליק

גבריאל שלום רב היוונים הקדמונים שמו לב שישנם אנשים שלוצרך ראיה מרחוק מצמצמים את העיניים ומשתמשים בשרירי הפנים כגון הורדת הגבות לאנשים אלו הם קראו מיופים כלומר משתמשים בשרירים כדי לראות. מתאורך יש להניח שאתה זקוק למשקפיים מומלץ לגשת לאופטומטריסט לבדיקה בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין