דלקת בלחמית והחמרות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/06/2016 | 11:27 | מאת: נטלי א

מה20.4.16 התחילה לי דלקת בביקור אצל הרופא נקבע דלקת בלחמית מאז הספקתי להחליף רופא והדלקת מחמירה ומזגה מת כבר כל טיפות הקופה נכנסו לעיני כל שבוע טיפול חדש מתחיל אין ממש הטבה היום ביקרתי שוב אצל המומחה עיניים נאמר לי שדוב יש זיהום קיבלתי ויגומוקס 4 פעמים כפול שבוע וממשיכה עם הסטרודקס שוב מתחילה 4 טיפות ליום וכבר לא יודעת מה לעשות או למה זה לא עובר כבר רוצה לציין שאני מאוד סטירילית ונקיה ומאוד משתדלת לגעת רק עם מים או מגבוני עיניים יש פתרון סופי? הבחנה?צריך מיון לדעתכם?מה יכול להיות מסוכן מבחינת דברים שבינתיים לא משתפרים ורק מחמירים אני ניזונה מגוגל וזה רק מפחיד יותר אשמח לכל עיצה טובה או דרכי טיפול מומלצות

נטלי שלום רב, דלקת לחמית מתמשכת מהסוג שלך היא דלקת חריגה, היות והינך מטופלת ע"י טיפות אנטיביוטיקה מאוד חזקות מסוג ויגמוקס וטיפות סטרואידים חזקים כגון סטרודקס. אני ממליץ לקחת תרבית +משטח מההפרשות ולשלוח למעבדה לשם זיהוי הגורם המזהם ואז לתת טיפול אנטיביוטיקה ספציפי כדאי גם לעשות ברור דרכי הדמעות ולקחת גם משם נוזל לתרבית היות ולעיתים הגורם קיים בדרכי הדמעות החסומים למחצה. בברכה, פרופ' קרמר ישראל.

מנהלי פורום בריאות העין