צבע של איפור לעיניים שמופרש ברוק

דיון מתוך פורום  בריאות העין

20/06/2016 | 16:24 | מאת: נופר

שלום, כבר כמה שנים שאני משתמשת בעפרון לעיניים כאשר בשנה האחרונה הצבע של האיפור (ככל הנראה..) נכנס לי לתעלת הדמעות ויוצא ברוק.. רציתי לדעת אם זאת תופעה שכיחה והאם זה יכול להיות מסוכן? תודה מראש על המענה, נופר

26/06/2016 | 21:47 | מאת: ד"ר ישי פאליק

נופר שלום רב הצבע נכנס נרך הפתחים של צינוריות הדמעות בעפעפיים ומשם עובר לאף ומופרש לפה. על איפור לעיניים לקבל אישורים שאינם מזיקים אך כמובן לא ניתן לקבוע שאין לצבע כל השפעה על דרכי הדמעות אם יש לך חששות הרי שעדיף לבחור עיפרון שאינו מותיר משקעי צבע כה עזים ושהסימון עליו מראה כי הוא בטיחותי לשימוש ממליץ להיוועץ עם יועצת האיפור בסופר פארם או במקום בו את רוכשת את העיפרון בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין