ספריי צבע למתכת שנכנס לעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

12/06/2016 | 20:49 | מאת: ירון

אני בן 40 ואתמול במהלך שימוש בספריי צבע למתכת בביתי לאחר התזת הספריי עף לכיוון הפנים ענני רסיסי ספריי לא בפגיעה ישירה לא חשתי בכאב או בצריבה בעיניים והראייה נותרה כפי שהייתה ללא טשטוש ולאחר כשעה שטפתי את הפנים במים, היום לאחר יממה אחת צריבה קלה בעיניים לא מציקה, האם לדעתך קיים נזק ואם כן מה הסימנים לכך?

15/06/2016 | 11:25 | מאת: ד"ר ישי פאליק

ירון שלום רב לא ניתן לקבוע האם ישנו נזק בלי בדיקה יסודית של העין שכוללת בדיקה במכונת סדר עם טיפות פלורסצאין לפי תאורך הסבירות לנזק ממשי אינה גבוהה אך רק לאחר בדיקה יסודית תוכל לדעת בודאות בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין