טיפות עיניים סטרודקס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/06/2016 | 18:41 | מאת: ט

שלום, יש לי 2 שאלות בבקשה. 1) קיבלתי טיפול של סטרודקס לחודש בעין אחת- 3 טיפות ביום. אני עם הטיפות כשבועיים וביום-יומיים האחרונים יש לי לעתים מן כאב ראש ולחץ באזור המצח. יכול להיות שזה קשור בטיפות אם הן סטרואידיות? 2) הדלקת בעין אחת. עכשיו לאחר שבועיים הטיפות די עזרו לאודם שהיה בעין אבל אני חושש שהעין השניה עכשיו מתחילה טיפה להאדים. זה יכול להיות שהטיפות עוזרות לעין האדומה והעין השניה שלא בטיפול מתחילה לפתח גם דלקת? במקביל אני מטופל בכדורים- אינדוביס. תודה.

15/06/2016 | 10:21 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שלום רב טיפות סטרודקס עלולות להעלות לחץ תוך עיני לאחר מספר שבועות של טיפול ולגרום לכאב ראש אולם ייתכן שכאב הראש מסיבות אחרות הנוגעות לדלקת עצמה. ממליץ להבדק אצל הרופא ולמדוד לחץ לגבי העין השניה היא עשויה להדבק והטיפול עוזר בעיקר לעין המטופלת לכן אם היא נדבקה היא אדומה והשניה פחות בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין