ירידה בקונטראסט ובניגודיות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/06/2016 | 18:08 | מאת: אוהד

שלום רב אני בן 45 וסובל מקוצר ראיה גבוה -9 וכן מצילינדר. במהלך השנה האחרונה אני חש בהידרדרות הולכת וגוברת באיכות הראיה, אשר באה לידי ביטוי בירידה בקונטראסט ובהבחנה לעומק ושל עצמים שונים בעלי אותו רקע. בבדיקה יסודית אצל רופא העיניים לא נמצא ממצא כלשהו והוא שלל גם קטארקט..אודה לעצתכם!!

15/06/2016 | 09:55 | מאת: ד"ר ישי פאליק

אוהד שלום רב אם ביצעת גם בדיקת OCT שהיתה תקינה מומלץ להבדק ע"י נוירואופתלמולוג ולשקול גם בדיקות אלקטרופיזיולוגיות כגון VEP ו ERG בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין