תיקון גבוהה מידי לאחר ניתוח בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/06/2016 | 02:51 | מאת: אור כהן

שלום. לאחרונה (לפני כ3 חודשים) ביצעתי ניתוח להסרת משקפיים בשיטת ה Waterfront, מסוג PRK, אצל קרמר (ממליץ בחום) בבדיקה האחרונה אף קיבלתי היתר לנהיגה ללא משקפיים. לאחרונה שמתי לב, כי נקודת המוצא של עיניי אינה בפוקוס, ורק לאחר שאני מפעיל את שרירי העין אני מסוגל לראות לרחוק. קרי, התיקון שבוצע בניתוח היה למספר גבוה מהמספר הנתון. בדקתי עם אחי התאום שגם עשה את הניתוח, והוא אמר שאצלו אין זה המצב. אני שב ומדגיש, אני עובר את הבדיקה של הקריאה מקרוב ומרחוק, אבל ראיה לרחוק דורשת מאמץ ממושך (כל היום) משרירי העין, דבר שאיני בטוח שבריא להן. האם עלי לבצע תיקון לניתוח? כיצד יכולה להתקיים טעות כזאת?

15/06/2016 | 10:23 | מאת: ד"ר ישי פאליק

אור שלום רב ההחלמה לאחר PRK הינה ממושכת ולעיתים המצב שתארת משתפר מעצמו ולעיתים נותנים טיפות עיניים שמסייעות לשיפור המצב ממליץ לשוב ולהבדק ולעקוב אחר השינויים במספר כמו גם לבדוק את הצורך בטיפול בטיפות לאחר כחצי שנה יקבע ע"י הרופא לפי המצב האם יש צורך בתיקון בברכה דר ישי פאליק

15/06/2016 | 22:43 | מאת: אור כהן

מנהלי פורום בריאות העין