אדמומיות בעין שמאל במהלך קימה משינה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

02/06/2016 | 15:12 | מאת: יוני

היי, רציתי לשאול לגבי אדמומיות בעין שמאל, במיוחד כשאני קם בבוקר אני מבחין שהעין השמאלית שלי מאוד אדומה, ולעיתים גם זה מלווה בתחושת אי נוחות. יש לציין כי אבחנו אצלי בלפריטיס, ולא מזמן סיימתי טיפול בטיפות זיילט למשך חודש, קבעתי תור לרופא עיניים, אבל עד התור, רציתי לשאול אם כדאי אולי למרוח משחת סינטומיצין או משחה נגד יובש לעיניים במהלך הלילה? או כל דבר אחר שיגרום לעין להיות פחות אדומה. תודה מראש, יוני

06/06/2016 | 14:57 | מאת: ד"ר ישי פאליק

יוני שלום רב בלי בדיקה קלינית לא ניתן להתאים טיפול לעין גרויה בשל מגוון רחב של סיבות שעלולות להוביל למצב וטיפול שגוי עלול להוביל להחמרת המצב מומלץ להבדק בהקדם בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין