החלמה לאחר ניתוח כלזיון

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/06/2016 | 08:36 | מאת: חיים ו.

שלום.... ביום א' (לפני 3 ימים) נעשה לי ניתוח כלזיון בעפעף תחתון בעין ימין. אני מורח סינטומיצין 3 פעמים ביום כפי שנאמר לי. העין עדיין כואבת ודומעת ומפרישה כל הזמן. האם זה נורמלי? (בכל מקום שחיפשתי באינטרנט כתוב שהעין אמורה להיות רגישה ונפוחה עוד שלושה ארבעה ימים... אבל בשום מקום לא כתוב על הפרשות לא פוסקות ודמעות)...

06/06/2016 | 14:52 | מאת: ד"ר ישי פאליק

חיים שלום רב אכן לרוב ההחלמה קצרה אם ההפרשות ממשיכות מומלץ לגשת ולהבדק בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין