דלקת עיניים חוזרת-מה עושים???

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/05/2016 | 17:06 | מאת: נטלי

לום, בת 27,מזה כחודש סובלת מדלקת בעין ימין ורגישות בעין שמאל . בשנתיים האחרונות דלקת זו מופיעה תמיד בחודש מאי. בהתחלה רופא המשפחה נתן לי לשים מקסיטרול למשך 5 ימים 3 פעמים ביום, שמתי,זה לא עזר ,לאחר מספר ימים פניתי לרופא עיניים שאמר לי לשים ZYLET שלוש פעמים ביום למשך שבוע. לפעמים אני סובלת מלחץ דם גבוה ודופק מהיר (כל הבדיקות הקרדיולוגיות תקינות) וכששמתי את הטיפות היה לי דופק מהיר (לא בטוחה שזה נבע מהטיפות) ולכן שמתי רק טיפה אחת ZYLET ביום למשך שבוע. הייתה הטבה מסוימת, ואתמול הדלקת חזרה בשתי העיניים בעצמה חזקה מאוד!!!העיניים אדומות ומגרדות מאוד!!! התור לרופא עיניים רק בעוד שבוע! האם אני יכולה לשים את טיפות ה ZYLET עוד פעם ובאיזה מינון??? אודה לעזרה מהירה!

שלום רב, יש לפנות לבדיקת רופא עיניים מקיפה לבחון טיפול חריף יותר כנראה הטיפות שקיבלת לא משפיעות. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין