אובאיטיס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/05/2016 | 13:17 | מאת: אור

שלום. בחודשים האחרונים סובלת מתופעות שהוגדרו כשיכות לגיל המעבר.. הזעת לילה...דופק... תחושת חרדה חוסר תיאבון. לפני שבוע נמצא אובאיטיס קדמי דו עיני.. crp תקין וכן מדדי דם שגרתיים. אני מטפלת בטיפות ונראה שיש הטבה. האם יש סיכוי שאובאיטיס הוא כסימן למלנומה ממארת? אלו בדיקות ממולץ לבצע?

אור שלום רב, אובאיטיס איננה סימן של מלנומה ממארת בדר"כ. מומלץ לעבור בדיקות דם לאילתור מחלות אוטואימוניות ומחלות קולגן. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום בריאות העין