ההבדל בין סוגי טיפות שונים לטיפול ביובש בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/05/2016 | 03:35 | מאת: דני

1. מה ההבדל בין סיסטיין אולטרה לבין סיסטיין בלאנס? איזו מהן מתאימה יותר לבעלי יובש קשה בעיניים? 2. האם טיפות עיניים סיסטיין (כתוב על הקופסה רק סיסטיין לא אולטרה ולא בלאנס) הן טיפות מדור ישן יותר המכילות חומרים משמרים שעלולים להזיק לעיניים?

דני שלום רב, בטיפות מסוג סיסטיין אין חומר משמר לפי נתוני החברה המייצרת. אין הבדל משמעותי בין סיסטיין אולטרה לבין סיסטיין בלנס. בסיסטיין בלנס מומלץ להשתמש במקרים של דלקת עפעפיים ובעיה של שומן דמעות. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום בריאות העין