נקודה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/06/2016 | 19:18 | מאת: אחת

שלום, מאתמול בערב שמתי לב שכאשר אני מצמצת אני רואה בעין אחת מן נקודה שחורה לבנה כזאת ממש ממש פיצית . זה קורה רק במצמוץ אם אני ממצמצת ממש מהר אני רואה אותה ורק כאשר אני מסתכלת על משהו לבן, הבחנתי בזה כשהייתי ממש קרובה עם המסך של הפלאפון לפנים...אני לא חושבת שזה פלוטרס כי זה רק במצמוץ וסתם ככה על משהו בהיר אני לא רואה אתזה זה ממש כמו מן נקודת אור , מה זה יכול להיות? תודה

06/06/2016 | 14:55 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שלום רב כיוון שאת מתארת כי הממצא מופיע רק במצמוץ וכי הוא מופיע רק כשאת מסתכלת על רקע לבן וכן סביר להניח שמדובר בממצא בזגוגית המטיל צל על הרשתית מומלץ להבדק ע"י רופא עיניים בהרחבת אישונים בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין