פצעון בלובן של העין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

31/05/2016 | 23:37 | מאת: סיגלית

שלום , גיליתי הערב בלובן של עין שמאל ,סמוך לגלגל העין פצעון כמו פצעון על העור לבן עם נטיה לאדמומיות במרכזו . ממה זה נובע? לא מרגישה הפרעה בעין ,פתאום כשהסתכלתי מקרוב גיליתי חשבתי בהתחלה שזה לכלוך שיושב על הלבן . תודה מראש סיגלית

06/06/2016 | 14:51 | מאת: ד"ר ישי פאליק

סיגלית שלום רב מתאורך בסבירות גבוהה מדובר בפינגווקולה שהינה צמיחה שפירה של רקמה בין לובן העין ללחמית יחד עם זאת רק בדיקה קלינית אצל הרופא תוכל לקבוע את האבחנה המדוייקת כיוון שישנה אבחנה מבדלת לכל ממצא בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין