שדה ראיה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

26/05/2016 | 17:40 | מאת: שגית

עשיתי בדיקת שדה ראיה 24;2 מימין:פיקסציה לא יציבה, חשד להתחלת מדרגה נזלית תחתונה 95% vfi 2.64 md משמאל: אמינות ירודה צמצום היקפית נזלית צמצום תחתונה 93% vfi md אין שדות קודמות להשוואה בדיקות עם אמינות ירודה לקורולציה קלינית ושקילת חזרה על הבדיקה לצורך השוואה

שגית שלום רב, ראשית יש לחזור על שדה הראייה ולהשיג אמינות גבוהה. מדרגה נאזאלית תחתונה וצמצום נאזאלי עלולים להוות סימן למחלת הגלאוקומה ולכן חשוב לבדוק לחץ תוך עיני ואת עצבי הראייה. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום בריאות העין