עין ימין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/05/2016 | 22:02 | מאת: דניאלה

הי, אני בת 45 וכצפוי מתחילה לראות פחות טוב מקרוב.כלומר כשכתוב ממש בקטן קשה לי ולעיתים אני מרחיקה טיפה בשביל לפקס. אופטומטריסט אמר לי לדחות את המשקפיים כל עוד אני מסתדרת ולא מרחיקה הרבה כי זה מאמן את העיניים. שמתי לב שבעין ימין אני לא יכולה לקרוא בכלל רק בשמאל. האם לרוץ לעשות משקפיים??

דניאלה שלום רב, אין סיבה לרוץ לעשות משקפי קרוב. במידה ואינך מסתדרת עם הרחקת הטקסט של הקריאה או עם הגברת התאורה מעל הספר או העיתון, כדאי להתאים משקפי קרוב. אין כל נזק או החלשת שרירי הקרוב בשימוש במשקפי קרוב. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום בריאות העין