אלרגיה בעיניים בהריון

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/05/2016 | 14:19 | מאת: ענב

הי אני בהריון בתחילת שליש 2 סובלת מאוד מאלרגיה חריפה בעיניים... רופאת עיניים רשמה לי טיפות סטרואידים : FML אבל לא היתה בטןחה אם מותר לקחת בהריון... אני מאוד חוששת לעשות משהו שעלול להזיק לעובר מצד שני המצב לחלוטין בלתי נסבל.. מה עושים???

ענב שלום רב, ניתן להשתמש בטיפות FML בשליש השני של ההריון היות והעובר סיים כבר את שלבי ההתפתחות העוברית בשליש הראשון. ישנו גם תחליף לFML שאינו מכיל סטרואידים שנקרא אופטילסט. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום בריאות העין