דימום פנימי בעין ימין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/05/2016 | 21:30 | מאת: יפית

שלום רב, לפני שלושה שבועת התחיל לי דימום פנימי בעין ימין, מאז אני לא רואה בעין זו למעט צלליות ביצעו לי בדיקת אולטרסאונד ולא ראו קרע. רציתי לשאול האם יש טיפול חוץ ממנוחה? והאם מותר לטוס עם דימום בעין או שיש סיכון בכך? תודה

27/05/2016 | 16:23 | מאת: ד"ר ישי פאליק

יפית שלום רב מצטער לשמוע על הדימום כל מקרה לגופו לעיתים קרובות הוא נספג תוך מספר שבועות אך בודאי הנחו אותך לשוב לבדיקה על מנת להחליט אם להתערב כירורגית. לגבי טיסה ידוע שבמטוס יש שינויי לחץ ועל כן תיתכן השפעה על הדימום. לשם קבלת אישור לטוס ממליץ לקבל אישורו של רופא העיניים המטפל לאחר בדיקה עכשווית של המצב בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין