בצקת אחרי ניתוח קטרקט לדוקטור קרמר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/05/2016 | 23:24 | מאת: רות

שלום.עברתי לפני חדש ניתוח קטרקט בעין אחת .נבדקתי אחרי שבוע והראיה היתה טובה 6/66 הרגשתי את השיפור.לאחר יומיים דלושה הרגשתי ירידה בראיה בעין נבדקתי ובאמת ראיתי 6/8.5 בכל אופן זה הפתיע אותי כיוון שלפני יומיים ראיתי באותה העין טוב.עדו לי צילום octויצא שיש בצקת לכן כנראה לא ראיתי טוב.לאחר עוד שבוע הרגשתי שהראיה משתפרת ואני רואה בסדר.השאלה שלי האים הבצקת יכולה תוך שבוע לעבור?ויכול להיות שבצקת לא עוברת אף פעם?אשמח לקבל תשובה.תודה רבה.

27/05/2016 | 16:16 | מאת: ד"ר ישי פאליק

רות שלום רב בצקת ברשתית אחרי קטרקט הינה ממצא נפוץ בעד כדי שליש מהמטופלים יחד עם זאת רק בחלק קטן מהם יש השפעה על הראיה. לרוב הבצקת חולפת לבד אך במקרים בהם יש השפעה על הראיה יש צורך בטיפות כגון וולטרן למשך מספר חודשים. יש להיוועץ כמובן ברופא המנתח בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין